zpět do katalogu

Riwall RAP 3020i aku nůžky na větve 20V bez baterie a nabiječky

Cena bez DPH: 1 074 Kč
Cena vč. DPH: 1 299,- Kč
Výrobce Riwall
Dostupnost Skladem
Baterie 40 V Li-ion
Délka lišty  52 cm 
Max. průměr větve 30 mm
Hmotnost  1,5 kg

ku zahradní nůžky Riwall PRO RAP 3020i SET

Aku zahradní nůžky Riwall PRO RAP 3020i SET jsou synonymem síly, ticha a bezstarostného provozu. Jejich silný bezuhlíkový motor PowerMax se spojuje s výkonným 20V akumulátorem, který disponuje pokročilou elektronikou a ochranou jednotlivých článků při nabíjení, abyste mohli stříhat bez starostí.

Aku technika představuje nejsnadnější způsob údržby vaší zahrady. Nabízí vysoký výkon, snadné startování jediným stiskem tlačítka, tichý provoz. Čepele jsou vyrobeny z velmi kvalitní oceli zajistíte velmi čistý řez, což je klíčové pro rychlé zacelení ran. Tyto nůžky jsou ideální pro pohodlné, rychlé a kvalitní stříhání a tvarování větví stromů, keřů nebo stonků květin, a to až do průměru 3 cm.

Jsou vhodné i pro provozy s vyšší zátěží, jako jsou zahradnictví, sady a vinice. Díky možnosti nastavení 2 pracovních módů můžete stříhat jak větve do průměru 30 mm, tak menší větve do průměru 25 mm. Druhý mód je také rychlejší a prodlužuje výdrž baterie.

Ergonomická protiskluzová rukojeť s velkým spínačem zajišťuje pohodlnou práci i v rukavicích. Doba běhu dosahuje zhruba 180 minut s 2 Ah akumulátorem, což teoreticky znamená až 5400 střihů na jedno nabití. Tento akumulátor lze také kombinovat s dalšími stroji z řady 20 V od značky Riwall.

Doba nabíjení: cca 45 minMax. průměr větve: 30 mmRychlost střihu: 30 střihů/min

Výhody:

Bezuhlíkový motorČistý řezNastavení ze dvou stříhacím módůErgonomická rukojeť

Obsah balení:

Aku zahradní nůžky Riwall PRO RAP 3020i bez aku a nabiječky

Parametry

Kategorie
Výrobce
AKU programRiwall 20V
PohonAkumulátorový
Akumulátor - typLi-ion
Hmotnost1.5 kg
Napětí20 V
Průměr střihu30 mm
Kapacita akumulátoru2 Ah
Bezuhlíkový motorano